Blogger Layouts

Thursday 22 April 2010

Megjartuk az uj bolcsit/ovit ma reggel. 9.30-ra kellett menni. A vezeto egy nagyon szimpi no. Olyan kozepkoru lehetett, rettento kedves, de nem olyan gyerek arcaba belemaszo hhooooooooooooogy hiiiiiiiiiiiiivnak tipus, targyilagos, lenyegretoro, de azert nagyon erdeklodo a gyerek szokasai, termeszete irant. Szimpi volt na.
4 csoport volt. Az elso a 0-1 evesig (Igen itt valaki mar 6 hetesen beadja a gyereket, hacsak par napra akkor is), a masodik volt1-2 evesek, aztan az Arvin leendo csoportja a 2-3 evesek es vegul az ovisok, akik jovore mar mennek is suliba (3-4 evesek).
Arvin csoportjaba lesznek kb 7-en es van rajuk 2 nevelono. A vicc az egeszben, h kb az osszes gyerek szulojet ismerem a jatszorol. Valaki latasbol, valakivel mar dumalunk, ha talalkozunk. Erdekes volt, mert pont snacktime volt (tizorai). Szepen ultek a gyerekek az asztal korul, SENKI nem allt fel (na ezt kell az en kolkomnek megtanulnia, mert o futtaban eszik), MINDENKI csendben volt. Edesek voltak.
Megneztuk a kertet, tok aranyos volt. Van ket nyul, amire a gyerekek vigyaznak (remelem felnott felugyelettel), meg minden gyereknek volt egy kis vetemenyese 1-1 novennyel. A kert masik feleben pedig egy rohadt jol felszerelt jatszoter volt.
Elvileg JUNIUS 7-e pirosbetus unnep szamunkra, akkor megy eloszor reggel 8-ra. Basszus ugy erzem magam mint amikor a suli kezdesre vartam augusztus uccso heteben.

No comments:

Post a Comment