Blogger Layouts

Thursday 15 April 2010

hajvagas

Arvinnak legutoljara akkor vagtuk le a hajat, amikor anya itt volt. Az pedig eleg regen, karacsonykor volt. Iszonyat milyen hosszu volt (legalabbis nekem). En azt szeretem, ha egy kisfiunak szepen le van vagva a haja. Borzalom, h itt Angliaban neha nem tudom eldonteni a gyerekrol, h fiu vagy lany a hosszu hajuk miatt.
Ma elmentunk a lengyel fodraszomhoz. Nagyon profin vag a csaj hajat es raadasul fele annyiert es ketszer olyan jol mint az angolok.
Tegnap beugrottam hozza, h hoznam a fiamat nem-e gaz. Mondta, h hozzam, van egy csomo jatek, rajta nem fog kifogni.... na mondjuk ezen rohogtem egyet magamban.
Reggel Arvint leultettem, mondtam figyelj cica, beszelnunk kell. Belenezett a szemember kerdon es mondtam neki, h ma megyunk egy nenihez, aki szepen le fogja vagni a hajadat, jo?
Monja: mem, mem (nem, nem)
Anya: Ha nem sirsz es hagyod veszek neked valami szepet, jo?
Arvin: Jo-jo
Odaertunk, direkt egy picit elobb, h lassa, h mi folyik ott. Volt egy csaj,aki ossze vissza rohogott. Arvin egeszen felbatorodott es mondta, h neni, mem feeeeee (neni nem fel). Mondtam, h igen szivem, nem fel a neni, nezd csak milyen boldog, h levagtak a hajat.
Arvin: auuuuuuuuuu, faj es fogja a hajat.
Anya: Nem szivem nem faj neki nezd csak mosolyog a neni.
Aztan a fodrasz csak osszehuzta a foldre pergett hajat, na azon Arvin nagyon beizgult es segitett neki soporni:-)
Vegre rank kerult a sor, elokerultek a jatekok es laaaaaaaaaaam Arvin csak egy minimalisat sirt:-))))))))) eleg szepen vegig ulte a hajvagast, csak amikor a fulehez ert az ollo, na azt nem engedte. Mindegy szep lett, nekem tetszik. Mondta a csaj, h vigyem havonta, kethavonta, h szokja es nem fog felni.
Tender volt na, delutan meglepem valamivel.
Egyebkent hisztis korszakunkat eljuk. Komolyan mondom, h felek vele kilepni a hazbol. Ha kilepunk a hazbol es jobbra megyunk, akkor ott a park. Ott a hinta es mar huz is. Ha balra megyunk ott a kisbolt, mondja, h csokika es mar huz is. Ha bemegyunk a varosba es a foutcan jobbra megyunk akkor ott a disney shop meg mellette egy batar nagy jatekbolt ha balra megyunk ott a burger king, amit imad es ha apja van vele altalaban ott kajalnak. Ha egyenesen megyunk, akkor ott egy hatalmas shoppingcenter rengeteg penzbedobos kismotorral, thomassal, korhintaval. Nem kerul sokba, csak neki egy kor nem eleg, hanem ott akar ulni egesz delelott az ugy meg mar nem buli a penztarcanak. Hiszti, hiszti , hiszti. Mondjuk nalam suket fulekre talal, hisztizhet napestig, viszont az apja az egyet nem bir es az a hiszti. Egyszeruen nem birja kezelni. Latom rajta, h neha lenditene a kezet, de kibirja, h ne sulytson le, mert egyebkent imadja a fiat. Ma is jottunk hazafele es persze korhintazni akart. Apajanak viszont dolgozni kellett menni es mondta neki, h most nem. Na foldre vetette magat az Arvin es elindult a vizeses, toporzekolas. En alltam, mondtam, h elmentem. Na erre felallt es sirva, de elindult utanam. Erre az apja, mit mondd: ne sirj, holnap felulhetssz. Ebbol mit hallott a gyerek? felulhetsz. El is indult visszafele nagy boldogan. Apja meg bepipult es elkezdett vele kiabalni, viszont egy ilyen kicsi gyerek csak megijed a kiabalastol. Odajott hozzam sirva. Az apja meg: nem ertem, h hogy lehet valaki ennyire akaratos. Mondtam neki, h mar nem a korhintarol van szo, hanem h rakiabaltal es megijedt. Azt vettem eszre az ARvinon, h vele vasfegyelem kell, o sajnos nem ert a szep szobol.
Na megyek, majd hozok kepet.

No comments:

Post a Comment