Blogger Layouts

Tuesday 20 April 2010

Elmentunk ma az egyik templom plebaniajara, mert meg szeretnenk keresztelni az Arvint. Tudom kicsit keson, de jobb keson, mint soha. En is voltam vagy 12 eves, amikor megkereszteltek.
Lenyeg odamentunk, a leendo keresztanyaval es keresztapaval. Tok fura volt, mert a pap egy 100 eves oregember volt eppen ment temetest levezetni egy hatalmas vigyorral az arcan, a titkarnoje egy 25 eves szukruhas, 40 kilos, erosen sminkelt cicababa volt. Nagyon kedves volt mindketto tenyleg. Aztan mondtak, hogy majd el emailezik nekem a reszleteket. Mindegy az egesz elmeny annyira furcsa volt. Az iroda is mint valami media center, tele lapostevevel, meg laptoppal, stb. Bennem az volt, h a papok szerenyen elnek, dolgoznak, "titkarnojuk" valami apaca-fele. Ennek meg allt az x5-os bmw a parkoloban, cicababaval az irodaban.
Na kivancsi leszek erre a keresztelore, de komolyan.

Mellesleg egyetlen gyermekem jol van, nem tort ossze semmije a multkori esenel, csak az alla picit zuzodott. Ennek oromere ma megint eltakcsolt es veresre utotte az orrat:-((((((((((( de jol van. Meg ebedelt is, ami nalunk csodaszamba megy: 3 napig a petite danone-on elt, semmi mast nem volt hajlando megenni.....

Na most megyek, mert jon a baratnom megcsinalni a kormomet:-))

No comments:

Post a Comment