Blogger Layouts

Wednesday 7 April 2010

En komolyan mondom nem ertem ezt a mocsok idot. Nem esik, de kurvara be van borulva es teljesen ugy nez ki, h barmelyik percben el kezdhet esni. Ez persze ranyomja belyeget mindennapjainkra, mert nehezen indulunk(-ok) el barmerre, mert felunk(-ek), h el kezd majd esni.
Jol vagyunk megvagyunk. En fogyozom mar megint. Arash is azt mondta, h most mar egy kicsit vigyazhatnek, mert ez a sejhaj mar neki is sok. Ugyhogy belekezdtem.
Kicsi is jol van. Most teljesen benne van az uszastemaban. Tegnap is voltunk es 2 orat a 3 meteres vizben karuszoval elvolt. Megallas nelkul tepert!!!!!! Es meg az sem volt eleg neki. Megkerdeztem nincs-e valami uszastanfolyam ilyen kis torpeknek, de mondtak, h csak 3 eves kortol, de mondtak, h mar neztek az Arvint, nagyon kis bator gyerek, latszik, h nem fel a viztol. Ugyhogy varunk egy evet aztan kezdheti az uszast.
Beszede is tok jol halad, bar most mintha az angolra rakattant volna. Mindent megert angolul es visszamond mindent. Multkor is elmentunk ilyen babeloadasra. Leult az elso sorba es tok jol erezte magat, nevetett a vicceken, stb.
Evese rettenet szar. Most van a 3. napja, h alig evett valamit. Ma is ebedre az aduasznak szamito rantott hus-sultkrumpli-zoldborso kombot kapta, de csak ide-oda tolta a kajat a tanyerjan. Talan evett egy kanal borsot, meg ket krumplit.
O augusztus ota (akkor voltunk legutobb otthon) szedi a berescseppet es igazandibol ugy vettem eszre, h jobb lett az etvagya, de amint kihagyunk egy par napot, mindjart szarabb lesz. Na most nem szedi kb 4-5 napja, mert elfogyott a cebioncseppunk es lam, nincs etvagya. Letezik olyan, h "raallt" a szervezete?

No comments:

Post a Comment