Blogger Layouts

Friday 3 December 2010

Arvin-szaj

Apja: Arvin, give me a kiss please
Arvin: No Apa, you are a big boy:-)))))))))))

Regen voltam. Iszonyat hideg van, egy honapja nem kuszott a homero -10 fole/ala. Lehullott egy par napja 1 centi ho es semmi nem olvadt el belole. Pedig hat egy centi ho az lofutyi..
Arvin jol van, keszulnek a bolcsiben a karacsonyra. Mult heten elvittem a gyerekekt (ot es a bf-t Jacobot) a grottoba, ahol a telapoval lehetett fenykepezkedni, meg kis ajandekot kaptak, stb. A Jacob elrohant sirva orditva, en utana, Arvint meg kozbe "elrabolta a telapo". Mire 3 perc mulva visszamentem a meg mindig ordito Jacobbal Arvin a telaponak magyarazta, h o mit ker karacsonyra. Telapo kesz volt tole: o meg a segito  ugy rohogtek.....azota azt hallgatom, h a telapo igy meg a telapo ugy.
Volt fenykepezes is a bolcsiben. Feloltoztettem szepen a fotos szepen bemutatkozott mindkettonnek es mondta az Arvinnak, h cumi out, uljon szepen le a samlira, rakja a kezet a terdere, nezzen anyara (aki a fotos hata mogott vigyorgott). Mondta a pali, h Arvin az elso nemordito gyerek aznap es h nehezen tudok majd valasztani, mert szep kepek lettek. Na megkaptuk a kepeket ket napja, haaaaaaaaaaat en olyan "Cash-es" kepeket kerek szepen. A kepek tok sotetek, ugy neznek ki, mint az igazolvanykepek, raadasul tok picik. Emlkeszem, amikor nekunk volt oviban fotozas, kismillio meretben kaptunk, pedig hat van annak mar jo par eve.

No comments:

Post a Comment